Search for journeys

We have 3360 users who created 810 journeys and saved 6.26 tons of CO2 till today!

Eko partners

A few links to interesting projects, carpooling sites, alternative forms of transport, obtaining energy from renewable sources, etc. Some of the links are here because they cooperate with ajmoskupa.hr, and some because we simply like what they are doing or they have helped us in the promotion of the web.

Eko partneri - ODDO

Ambiciozni projekt car sharinga koji već uspijeva na nekim stranim tržištima. Ideja je ponuditi uslugu kratkotrajnog iznajmljivanja automobila čime bi se izbjegla potreba posjedovanja i ostvarile određene uštede.

Eko partneri - e-mobilnost

E-mobilnost.hr je prva inicijativa u Hrvatskoj čija je primarna uloga da posluži kao interaktivna komunikacijska platforma i osnova za uspostavu partnerstva između svih relevantnih sudionika poput političara, poduzetnika, donositelja odluka i građana inspiriranih električnim vozilima, kao i onima koji će to tek postati.

Eko partneri - odraz

ODRAZ - Održivi razvoj zajednice je nezavisna organizacija civilnog društva koja potiče i pruža potporu provedbi promjena usmjerenih prema održivosti. ODRAZ djeluje na različitim razinama, od lokalne do nacionalne i međunarodne. Surađuje s organizacijama civilnog društva,upravnim, stručnim i poslovnim organizacijama, mrežama i stručnjacima.

Eko partneri - Udruga BICIKL

Udruga Bicikl je udruga građana okupljenih oko nastojanja u promicanju upotrebe bicikla kao prometnog, rekreativnog i sportskog pomagala. U tom cilju udruga je uspostavila dugoročnu i kvalitetnu suradnju sa nadležnim službama grada s kojima je definirala ciljeve i radi na njihovom ostvarenju. Podizanje broja građana koji učestalo koriste bicikl na gradskim relacijama, sustavna izgradnja biciklističke infrastrukture, edukacija stanovništva o korisnosti bicikla u svakodnevnom životu teme su na kojima udruga Bicikl već godinama postiže zapažene rezultate.

Eko partneri - soundset

16 radijskih postaja objedinjenih u jedinstvenu radijsku mrežu. Soundset mreža počela je s emitiranjem formatiranog programa “Soundset” u rujnu 2010. i od tada bilježi kontinuirani porast broja slušatelja. Signalom pokriva 70% teritorija Hrvatske i 85% populacije 18-49 godina. Pomogli nam je u prvim danima objavljivanjem informacije o nastanku AjmoSkupa.hr. :)

Eko partneri - racunalo.com

Racunalo.com nezavisni je "ICT news" portal. Nastao je 1997. godine po uzoru na prvu hrvatsku informatičku radijsku emisiju "Radio Računalo". Pomogao nam je u prvim danima objavljivanjem informacije o nastanku AjmoSkupa.hr. :)

Eko partneri - biosvijest.com

Biosvijest je portal o cjelovitom pristupu zdravlju čovjeka i očuvanju planeta, čije su teme zdrava hrana, zdrav život, feng shui, eko gradnja, zeleni dom i vrt, ekologija, bio ljepota i moda, bio obitelj, a promovira permakulturu, očuvanje prirodnih resursa, brigu za planet i podizanje svijesti o potrebi skladnijeg suživota s prirodom. Pomogao nam je u prvim danima objavljivanjem informacije o nastanku AjmoSkupa.hr. :)


If you are interested in cooperation please contact us through our contact form or call +385 1 2311349  or  +385 91 175757.